Levering en retourneren

Levering van producten
Bij Sparks&Bling is wereldwijde verzending mogelijk. 
Vrijwel alle landen binnen de Europese Unie kunnen direct via onze webshop bestellen. Staat uw land hier niet tussen en is het binnen de EU, neem dan contact met ons op zodat we uw land kunnen toevoegen aan de verzending.
Klanten van buiten de Europese Unie dienen contact op te nemen met ons om te bestellen. Verzendkosten dienen namelijk berekend te worden aan de hand van het aantal producten. Tevens wordt de BTW van 21% dan niet in rekening genomen.

Levertijd
Houdt er rekening mee dat vrijwel al onze producten met de hand worden gemaakt. Wij hanteren standaard een productietijd van 14 dagen. Echter kan er eens worden afgeweken van deze productietijd. Indien producten eerder worden geleverd, wordt hier geen contact opgenomen. Wordt de productietijd meer dan 3 dagen langer, zullen wij hier contact over opnemen.

Echter heeft Sparks&Bling ook een aantal producten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Denk hierbij aan cadeaubonnen, baselayers, voorraad halsters en producten uit de voorraad van evenementen. Deze producten worden binnen 2 - 3 werkdagen verzonden, tenzij er custom producten in deze bestelling zitten.

Retourzendingen
Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
Zijn er defecten bij levering of is er een totaal verkeerd artikel geleverd, neem dan contact met ons op en wij kijken naar de mogelijkheden.
De klant is zelf verantwoordelijk om de juiste maten na te meten aan de hand van onze maattabellen. Wij hanteren onze eigen maatvoeringen.
 

© 2021 - 2024 Sparks & Bling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel