Algemene voorwaarden spaarprogramma

Met ons spaarprogramma spaar je met elke bestelling Sparkypoints die zijn in te wisselen voor leuke beloningen. Voor iedere €1,- die je besteed in onze webshop ontvang je 1 sparkypoint. Om Sparkypoints te kunnen sparen, dien je ingelogd te zijn in je klantenaccount bij het plaatsen van je bestelling. Heb je nog geen klantaccount? Dan kun je deze op onze webshop aanmaken.

Let op
Via ons spaarprogramma kun je dus sparen voor verschillende producten en/of kortingen. De producten waar je voor kunt sparen kunnen verschillen en/of aangepast worden afhankelijk van de voorraad. 
Spaarpunten blijven geldig zolang dit programma in onze webshop is geactiveerd. Mocht dit door omstandigheden komen te vervallen, kunnen de gespaarde punten alsnog worden ingeleverd.
Door gebruik te maken van ons spaarprogrammaverklaar je hier kennis van genomen te hebben en ga je hiermee akkoord.

Sparkypoints sparen
Ieder klantaccount kan Sparkypoints sparen. Deze punten worden enkel verstrekt bij bestellingen die via de webshop worden geplaatst. De gespaarde Sparkypoints worden per order berekend na een goedkeuringsperiode van 14 dagen. Hierna worden de Sparkypoints in jouw account bijgeschreven. Afronding van gespaarde Sparkypoints zal per order naar beneden plaatsvinden. De door jouw gespaarde punten kun je inwisselen voor de beschikbare spaarproducten in ons spaarprogramma. (zie de pagina spaarprogramma) Indien producten tegen een onjuist aantal Sparkypoints zijn vermeld,dan behoudt Sparks&Bling zich het recht om de desbetreffende order te annuleren. De besteedde Sparkypoints zullen dan worden teruggestort.

Geldigheidsduur Sparkypoints
De geldigheid van de Sparkypoints is onbeperkt. De Sparkypoints kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor producten uit het spaarsysteem. Sparkypoints worden niet uitbetaald.

Levering van Sparkypoints
Producten uit het spaarprogramma kunnen net zoals al onze andere producten niet worden geretourneerd. Fabricage en leveringsfouten zijn hierbij uitgezonderd.

Aansprakelijkheid
Sparks&Bling is niet verantwoordelijk voor frauduleus gebruiken van Sparkypoints. Indien je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden, dan ben je verplicht dit schriftelijk te melden aan Sparks&Bling

Wijzigingen in spaarprogramma
Sparks&Bling behoudt zich het recht om spaarproducten in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe Sparkypoints toe te voegen. Tevens behoud Sparks&Bling het recht zich tot hetwijzigen van het benodigd aantal Sparkypoints dat voor een spaarproduct ingewisseld moet worden.

Heb jij verder nog vragen omtrent ons spaarprogramma? Neem dan zeker contact met ons op.

© 2021 - 2024 Sparks & Bling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel