Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten van Sparks&Bling. Deze algemene voorwaarden zijn voor ieder toegankelijk en opgenomen op de website van Sparks&Bling. Indien gewenst kunnen wij te allen tijden u een schriftelijk exemplaar toesturen.
1.2 Indien u een bestelling plaatst geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Sparks&Bling behoud het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
1.3 Sparks&Bling garandeert dat de geleverde producten voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties.
1.4 Deze voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment worden aangepast.
2. Levering
2.1 Levering van producten vindt plaats zolang de voorraad van de materialen strekt.
2.2 De levertijd van producten vervaardigd door Sparks&Bling staat aangegeven op de website en wordt verzonden in de e-mails. Vrijwel al onze producten worden met de hand gemaakt en zullen dan ook zo zorgvuldig mogelijk nagekeken worden. Indien er spoed zit achter een bestelling, vragen wij de consument dit duidelijk aan te geven, zodat we samen kunnen kijken of er overeen gekomen kan worden op een kortere levertijd. Dit is echter geen garantie.
2.3 Indien er een bestelling plaatsvind met product(en) uit onze voorraad, kunnen deze met een verkorte levertijd worden verzonden. De consument wordt hiervan op de hoogte gebracht per e-mail.
2.4 Alle producten die geleverd worden door Sparks&Bling worden met de grootste zorg verpakt in een daarvoor bestemde brievenbusdoos, verzendzak of verzenddoos. Om beschadigingen te voorkomen worden de artikelen extra verpakt in folie.
2.5 Verzenden via brievenbus- en pakketpost is op eigen risico tenzij anders overeengekomen. Bij het verzenden wordt altijd een track&trace code verstuurd om uw bestelling te volgen.
2.6 Sparks&Bling verzend alle bestellingen via PostNL. Deze levert veelal de volgende werkdag. Mocht u echter uw bestelling na 7 werkdagen nog niet ontvangen hebben, verzoeken wij u contact met Sparks&Bling op te nemen.
2.7 Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal Sparks&Bling zich inspannen om een vervangend artikel in overleg beschikbaar te stellen.
3. Ruilen & retourneren
3.1 Vrijwel alle producten besteld bij Sparks&Bling worden op maat en naar wens voor de consument gemaakt. Deze kunnen daarom niet geruild of geretourneerd worden.
3.2 De consument is zelf verantwoordelijk om de juiste maten na te meten aan de hand van onze maattabellen. Sparks&Bling hanteert haar eigen maatvoeringen. Indien de consument twijfelt over de juiste maten of manier van opmeten is deze er zelf verantwoordelijk voor contact op te nemen met Sparks&Bling.
3.3 Een uitzondering op de regel geldt bij onze baselayers. Deze zijn niet met de hand gemaakt en kunnen retour worden gestuurd binnen 8 werkdagen na ontvangst. Indien u hier gebruik van wenst te maken dient u dit binnen 48u na ontvangst schriftelijk aan Sparks&Bling door te geven.
3.4 Indien Sparks&Bling een fout heeft gemaakt tijdens de verwerking van de bestelling (verkeerd verzonden kleur, maat etc.) zullen wij deze voor u oplossen door binnen 8 werkdagen het juiste product toe te sturen. Wij vragen u het onjuiste product terug te sturen. Kosten hiervan zijn voor Sparks&Bling.
3.5 Kosten voor ruilen en retouren zijn op rekening van de klant, tenzij het een fout van Sparks&Bling betreft.
3.6 Na retouren zal het retourbedrag (excl. Verzendkosten) binnen 7 dagen aan u overgemaakt worden.
4. Prijzen
4.1 Algemene prijzen kunnen tussentijds zonder aankondiging worden aangepast.
4.2 Prijzen worden binnen de looptijd van een aanbieding niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken of indien de fabrikant van materialen tussentijdse prijsverhogingen doorvoert.
4.3 Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
4.4 Alle prijzen op de website zijn in euro’s en inclusief 21% BTW.
5. Garantie
5.1 Sparks&Bling garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld.
5.2 Vanwege het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met gebruik met veelal paarden kunnen wij de levensduur niet bepalen.
5.3 Indien een product tijdens het verzenden of tijdens het gebruik binnen 2 maanden onverhoopt beschadigd raakt, zal Sparks&Bling kijken met de consument of dit door (nalatige) productie komt en zullen wij bereid zijn om de schade te repareren.
6. Betalingen
6.1 Betalingen dienen voorafgaand aan het vervaardigen van de bestelde artikelen voldaan te zijn, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.
6.2 Indien er wordt gekozen voor de betaalmethode “vooraf overmaken” dient de consument het verschuldigde bedrag te voldoen binnen 14 dagen na het akkoord gaan van de bestelling.
6.3 Indien de consument in gebreke blijft omtrent betaling heeft Sparks&Bling het recht om extra kosten (dit wordt vooraf kenbaar gemaakt) in rekening te brengen.
7. Aanbod
7.1 De website (online catalogus) is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat aangeboden informatie onvolledig is, fouten bevat of niet up-to-date is. Hiervoor is Sparks&Bling niet aansprakelijk
7.2 Wanneer de consument specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld kleuren, maten, beschikbaarheid, leveringstermijn en/of leveringswijze, verzoeken wij de consument hiervoor contact op te nemen met Sparks&Bling.
7.3 Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en deze kan te allen tijde worden aangepast en of worden ingetrokken.
7.4 Kleuren aangetoond op de website kunnen verschillen in werkelijkheid. Twijfelt de consument over een bepaalde kleur, dan kan hiervoor een staaltje worden aangevraagd bij Sparks&Bling.
8. Privacy
8.1 Sparks&Bling verwerkt en verstrekt uw persoonsgegevens enkel voor het verwerken van een bestelling, de levering van het vervoersbedrijf.
8.2 Indien door de consument akkoord gegeven kunnen persoonsgegevens worden gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven.
8.3 De consument is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn/haar inloggegevens in het klantenaccount. Sparks&Bling heeft geen toegang tot uw wachtwoord.
9. Sponsoring
9.1 Iedere fysieke vorm van sponsoring mag schriftelijk (per e-mail, post, of social media) worden aangevraagd bij Sparks&Bling. Denk hierbij aan sponsoring van wedstrijden en/of evenementen.
9.2 Persoonlijke sponsoring mag tevens worden aangevraagd maar Sparks&Bling wil hierbij vermelden dat zij zelf accounts/personen sponsoren die daadwerkelijk achter het merk staan en bij het merk passen.
9.3 Sponsoring van artikelen zijn in geen elk geval een gift. Hiervoor wordt wat terugverwacht:
- In ruil voor gesponsorde artikelen wordt er promotie gemaakt op social media e.d.
- In ruil voor gesponsorde artikelen wordt er deugdelijk beeldmateriaal verwacht (denk hierbij aan ‘semi’ professioneel beeldmateriaal) Dit beeldmateriaal mag te allen tijden gebruikt worden voor promotionele doeleinden.
- Bij sponsoring van evenementen/wedstrijden wordt Sparks&Bling vernoemd op bijvoorbeeld de website, startlijst, folders e.d.
9.4 Voor iedere sponsoring kan Sparks&Bling extra voorwaarden in acht nemen.
9.5 Gesponsorde artikelen mogen nooit worden doorverkocht. Indien gesponsorde artikelen niet naar eigen smaak zijn, kunnen deze worden verloot door middel van bijvoorbeeld een winactie in samenwerking met Sparks&Bling.
9.6 Indien zich niet wordt gehouden aan de voorwaarden van de sponsoring heeft Sparks&Bling het recht om de gesponsorde artikelen te herroepen of deze te factureren bij de desbetreffende persoon/organisatie.
9.7 Gesponsorde artikelen blijven te allen tijden op papier in eigendom van Sparks&Bling tenzij anders schriftelijk overeengekomen.
10. Klachtenregeling
10.1 Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 2 maanden volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Sparks&Bling nadat de consument gebreken heeft geconstateerd.
10.2 De ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord.
10.3 Bij klachten dient de consument zich allereerst te wenden tot Sparks&Bling.
10.4 Indien een klacht gegrond wordt bevonden door Sparks&Bling, zal zij deze naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.
10.5 Het Weens koopverdrag is niet van toepassing.
11. Identiteitgegevens van de ondernemer
Yoni van Hooff – Sparks&Bling
Schapershoekpad 1, 4581 PZ Vogelwaarde
info@sparksandbling.nl
KVK nummer 71441581
BTW- identificatienummer NL002257576B91(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2021 - 2024 Sparks & Bling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel